2013. augusztus 30., péntek

Szekrénysor - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó egy retró szekrénysor, egyben, vagy elemenként.
Jelenleg különálló szekrényekként vannak az elemek összeépítve, de akár szét is szedheted, és átrendezheted ahogy tetszik, vagy, így egyben elviheted, és akkor a kihagyott elemeket (néhány extra polclap, alsó illetve felső keresztléc) is odaadom hozzá, és így 4 elemesre bővítheted, cserébe egybefüggő lesz az egész, nem tudod majd őket külön mozgatni.
Az állapota a korához képest szerintem nagyon rendben van, bár az is tény, hogy nem egy mai darab. Ami biztos hogy hiányzik néhány, az az eredeti bútorösszehúzók közül jónéhány, ugyanakkor ezek az első barkács vagy bútorboltból pótolhatóak. A "gombokból" még mind az eredeti, igaz az egyik el van pattanva, de a használatot ez nem befolyásolja, a színei meg szerintem még mindíg frankók. Akinek van azonos stílusú szekrénysora (pokoli sokféle verzióban készült) és bővítené annak is ajánlom.
Ha külön-külön vennéd meg:
- A keskeny fiókos-akasztós elem: 3000Ft
- A TV-s elem a széles fiókkal és a felső szekrényel: 3000Ft
- A nagy kétajtós szekrény: 5000Ft (két elemre szedhető, ők eredetileg is különálló elemek, az alsó akasztós is)
- A "fiókos íróasztal" illetve a második alacsony szekrényelem együtt 2000Ft
Vagy elviszed egyben 20000Ft-ért (ilyenkor adom az általam jelenleg kihagyott elemeket is, mint ahogy fentebb már írtam)
Ha most költözöl albérletbe, és otthonról nem cipelnéd fel a szekrénysorodat, ettől nincs jobb választás. Az egyetlen bökkenő, hogy a szállításban annyit tudok csak segíteni, hogy lecipelem a ház elé.
A leendő vevővel szemben egyetlen elvárásom van, hogy a augusztus 30-ig jelentkeznie kell és 31-ig elvinnie a kiszemelt darabot / darabokat. Ennyiért ilyen állapotú szekrénysort nem kapsz.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2013-09-08 06:51
. Szekrénysor - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése