2013. május 24., péntek

Papp Diána: Bodza bisztró- több mint 30%kedvezm.! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Papp Diána dolgozott a Népszavánál, a JOY-nál, jelenleg pedig a Nők Lapjába ír. Első, méltán sikeres könyve a Szerdán habcsók volt. Legújabb könyve a Bodza bisztró, ami egyszerre humoros, szórakoztató, romantikus és tanulságos.
A húszéves budapesti fiatalok bulikkal teli életét élő harmincas ügyfélszolgálati csoportvezető, Kulcsár Petra váratlanul egy kis bükki faluban találja magát: egy lerobbant éttermet örökölt rég nem látott apjától. A lány szíve szerint túladna rajta, de miközben ügyeket intézni jár a faluba, ismerkedik meg az apja szívéhez közel álló emberekkel, akikkel hamarosan barátságot köt; és nem csak az elvesztett édesapjáról alkotott kép tisztul benne, de a fontossági sorrend is helyreáll az életében. Az eleinte sokkoló helyzet szépen lassan megoldást hoz Petra gondjaira, élete elvarratlan szálai sem maradnak elvarratlanok, sőt a szerelem sem várat magára sokáig.
Papp Diána, a Szerdán habcsók után ismét egy fiatal nő nehéz választásairól írt könyvet, amelyből természetesen a megszokott receptek sem hiányozhatnak. A Bodza Bisztró hangos lesz a nevetéstől, túlcsordul a szerelemtől és árad belőle a gasztronómia iránti szenvedély.
A könyv új.
Ajándéknak is szuper!
Bolti ára 2990- Ft, most több, mint 30% kedvezménnyel a tiéd lehet!
Fontos! pontos postaköltséget mindig csak csomagolás után, és miután megírtad, hogyan szeretnéd, hogy postázzam, tudok írni, a fent megadott csak kb. postaköltség.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2013-06-12 10:38
. Papp Diána: Bodza bisztró- több mint 30%kedvezm.! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése